Producten


Gezondheid

Naar Bestellen

Health Benefits 08

Gezond ouder worden is een steeds groter thema aan het worden. Niet alleen het bereiken van een hoge leeftijd maar bovenal de kwaliteit ervan is daarbij belangrijk. Dat heeft natuurlijk veel te maken met de eigen gezondheid. Kwaliteit van leven later begint al op vroege leeftijd. Gezonde voeding en een gezonde leefstijl zijn daarbij een eerste vereiste. Vele mensen vragen zich echter steeds meer af of men wel voldoende gunstige (voedings)stoffen tot zich krijgt. Dit komt door de sterk veranderde milieuomstandigheden, leefgewoontes en voedselbereiding. Is het bijvoorbeeld nodig om via suppletie eventuele klachten op latere leeftijd te voorkomen? Kan suppletie een bijdrage leveren als er eenmaal klachten zijn?

Bioline

Gezondheid is van vitaal belang voor ons allemaal. Afvoer van gifstoffen en pathogenen uit het maagdarmkanaal is een onmisbare voorwaarde voor de gezondheid herstel en onderhoud, het welzijn en de levensduur in de voortdurend veranderende moderne wereld.

GO serie

Het woord gemmo is afgeleid van gemma het latijnse woord voor knop. Gemmotherapie is een vorm van fytotherapie, gebaseerd op bereidingen van embryonale plantenweefsels, die zich in een stadium van snelle celdeling of groei bevinden. Men noemt deze therapievorm daarom ook wel fyto-embryotherapie.

Lamberts

Als u Lamberts producten wordt voorgeschreven, of zelf adviseert,  bent u verzekerd dat u een kwaliteitsproduct gebruikt/adviseert dat is ontwikkeld door professionals in de orthomoleculaire geneeskunde voor professionals .

Lamberts performance - SPORTSERIE

(excellente) sportprestaties is goede voeding belangrijk daaraan bestaat geen twijfel. De basis is goede voeding en voldoende training.

Laves

Het Duitse bedrijf Laves-Arzneimittel GmbH is nog altijd een traditioneel familiebedrijf en heeft zich sinds haar oprichting in 1908 in de loop der jaren ontwikkeld tot een specialist op het terrein van het gastro-intestinum en het immuun-systeem. Twee terreinen die met elkaar versmelten wanneer we kijken naar de belangrijke functies van de intestinale mucosa.

Medivere

Medivere levert medische informatie en laboratorium diagnostische diensten waarbij de conventionele geneeskunde als ook aanvullende (complementaire) medische diagnostica en therapieën optimaal worden gecombineerd. Medivere is een onderdeel van Ganzimmun Mainz (D). Met meer dan 200 medewerkers, artsen, wetenschappers en medische assistenten, heeft dit laboratorium een vooraanstaande positie in de wereld van de complementaire diagnostiek.

Reckeweg

De logica van homeopathische complexmiddelen Het begrip homeopathie, dat vanuit het Grieks komt (homoios=gelijk en pathos=leiden), staat voor een therapiesysteem waarmee Reckeweg zich al vanaf haar oprichting sterk verbonden voelt.