Producten


Gezondheid

Naar Bestellen

The Health Factory

Mineralen zijn de bron van alle fysieke leven en vormen de basis van alle voeding. Het menselijk lichaam bestaat voor ongeveer 4% uit mineralen. Mineralen besturen elk orgaan en de elektrische impulsen in het lichaam. Mineralen, net als de 50 miljard cellen in ons lichaam die ze voeden, zijn afhankelijk van elkaar voor hun werking. Daarom hebben we het volledige spectrum nodig, zoals het geval is met planten. Maar als mineralen niet meer in de bodem zitten, dan bevatten planten geen mineralen meer en ontstaan er gebreken. Mineraalsuppletie is daarom essentieel.

Nano Goud

Een volgens unieke methode geproduceerd mineraalwater met mono-atomisch, di-atomisch en nanoclusters goud. Gemaakt van zuiver gedestilleerd water met daarin 10ppm (deeltjes per miljoen) negatief geladen gouddeeltjes tussen de 0,14 en 4 nanometer groot. Wij verpakken onze producten in hoogwaardig donkerviolet glas, welke alleen de positieve infrarood- en ultravioletstraling doorlaat. Hierdoor is ons product langer houdbaar. Samenstelling: Gedestilleerd en gedemineraliseerd water met 10mg/l (10ppm) monoatomisch, di-atomisch en nanoclusters goud (Aurum). Verkrijgbaar in flessen van 1 liter, 200 ml en 100ml. Bevat geen allergenen.

Nano Zilver

Een volgens unieke methode geproduceerd mineraalwater met mono-atomisch, di-atomisch en nanoclusters zilver. Gemaakt van zuiver gedestilleerd water met daarin 15ppm (deeltjes per miljoen) positief geladen zilverdeeltjes tussen de 1 en 5 nanometer groot. Deze nauwliggende verhoudingen (deeltjesgrootte en ppm) zijn cruciaal voor de optimale werking van de nanoclusters zilver. Wij verpakken onze producten in hoogwaardig donkerviolet glas, welke alleen de positieve infrarood- en ultravioletstraling doorlaat. Hierdoor is ons product langer houdbaar. Samenstelling: Gedestilleerd en gedemineraliseerd water met 15mg/l (15ppm) mono-atomisch, di-atomisch en nanoclusters zilver (Argentum). Verkrijgbaar in flessen van 1 liter, 200 ml en 100ml. Bevat geen allergenen.

Nano Platina

Een volgens unieke methode geproduceerd mineraalwater met mono-atomisch, di-atomisch en nanoclusters platina. Gemaakt van zuiver gedestilleerd water met daarin 10ppm (deeltjes per miljoen) negatief geladen platinadeeltjes tussen de 0,278 en 5 nanometer groot. Wij verpakken onze producten in hoogwaardig donkerviolet glas, welke alleen de positieve infrarood- en ultravioletstraling doorlaat. Hierdoor is ons product langer houdbaar. Samenstelling: Gedestilleerd en gedemineraliseerd water met 10mg/l (10ppm) monoatomisch, di-atomisch en nanoclusters platina (platinum). Verkrijgbaar in flessen van 1 liter, 200 ml en 100ml. Bevat geen allergenen.

IJzer

IJzer draagt bij tot een normale cognitieve functie en een normale energie-leverend metabolisme. IJzer werkt mee aan de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine en een normaal zuurstoftransport in het lichaam. Ook ondersteunt ijzer de normale werking van het immuunsysteem.

Magnesium

Magnesium voert zo’n 200 functies uit in ons lichaam. Onder andere draagt het bij tot een vermindering van vermoeidheid, een normaal energieleverend metabolisme, een goede electrolytenbalans, de normale werking van het zenuwstelsel en psychologische functies, de normale werking van spieren en eiwitsynthese, de instandhouding van normale tanden en botten en speelt het een rol in het celdelingsproces. Nano Magnesium is ook extra sterk verkrijgbaar.

Zink en koper

Zink en koper moeten worden aangevuld in combinatie met elkaar (verhouding 10: 1). Zink is een belangrijk anti-oxidant voor ons lichaam en draagt bij tot een normaal metabolisme van vetzuren, vitamine A en eiwitsynthese. Zink werkt mee aan de instandhouding van normale botten, haar, nagels en huid, en een normaal gezichtsvermogen. Het speelt ook een rol in de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed en ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem.

O3 (Ozon ) Gel

Ozon is zeer onstabiel: in lucht heeft ozon een levensduur van enkele minuten; in water duurt ozon slechts enkele dagen. Maar wanneer opgelost in een olie basis zoals 100% zuivere olijfolie en kokosolie, heeft ozon een levensduur van maanden tot jaren. Ozon reageert met plantaardige extracten, en vormt lange complexe moleculenketens, “ozonoids” genaamd. Deze ozonoids zijn effectieve anti-microbiële middelen, en stimuleren de herstellende en regeneratieve paden op cellulair niveau. De chemische reacties van ozon wanneer deze in een olie verwerkt wordt, zijn zeer complex. De olie en ozon reageren om ozonoidverbindingen te maken die antimicrobiële eigenschappen bezitten, terwijl de ozon tegelijkertijd de eigenschappen van weefselregeneratie en herstel blijft behouden. Het resultaat is een zuurstofrijke gel, die heilzaam is voor een groot aantal uitwendige problematische situaties.

Okinawa Zeekoraalmineralen

Zonder botten of skelet kan het menselijk lichaam niet functioneren. Je zou de kracht niet hebben om op te staan, lopen, zitten of gewoon te bewegen. Essentiële mineralen zoals calcium en fosfor zijn opgeslagen in de botten om ze gezond en actief te houden. Daarom is het belangrijk om calcium aan te vullen, zodat je botten deze essentiële ingrediënten niet ontbreken en kunnen blijven functioneren. Calcium is de belangrijke bouwsteen voor de botten, vooral als het gaat om botchirurgie, bijvoorbeeld bij de tandarts. Koraal calcium, naast het feit dat het noodzakelijk is voor de aanleg en het onderhoud van botten en spieren, is essentieel voor 147 lichaamsfuncties en daarom essentieel voor je lichaam.

Indium

Indium is een spoorelement (nummer 49 op de tabel van elementen). Een spoorelement is een deeltje dat in minimale hoeveelheden in de voeding van een organisme aanwezig moet zijn om goede groei en functie te bevorderen. Voorbeelden van andere spoorelementen zijn zink, koper en selenium. In zijn boek over Indium beschrijft Dr. Morton Walker hoe belangrijk Indium is voor de absorptie van alle andere mineralen en spoorelementen in het lichaam. Onderzoek heeft uitgewezen dat Indium een basis bestanddeel is voor de aanmaak van hormonen. Maar helaas komt Indium tegenwoordig niet meer in ons voedsel voor. Tussen ons 25e-40e levensjaar raakt de Indiumvoorraad in ons lichaam op en beginnen zich de eerste signalen van gebrek en ouderdom af te tekenen.