Producten


Gezondheid

Naar Bestellen

PiLeJe

De Micronutritie heeft aandacht voor de impact van micronutriënten op onze gezondheid, stelt de tekorten vast en gaat op zoek naar oplossingen om deze tekorten aan te vullen. Een gezondheidsdeskundige, gespecialiseerd in Micronutritie kan via testen (vragenlijsten) of een bloedonderzoek de functionele stoornissen, alsook de tekorten en/of het verstoorde evenwicht op het vlak van voedingsstoffen, opsporen.

MICROBIOTA

De menselijke microbiota zijn bacteriën die voorkomen in bepaalde slijmlagen. Vroeger werd dit ‘darmflora’ genoemd. Vanwege de complexe werking en het aantal erin levende organismes – maar liefst 100.000 miljard – spreken we tegenwoordig van microbiota.

Biofilm

Biofilm Biofilm: voedingsupplment rijk aan oplosabare vezels (inuline en Fructo-oligosacchariden (FOS)).

Lactibiane H-py

Lactibiane H-py Voedingssupplement op basis van microbiotische stammen, zoethout en OPC van kaneel.

Lactibiane Iki

Lactibiane Iki Voedingssupplement op basis van 3 microbiotische stammen gedoseerd op 40 miljard.

VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Door bepaalde factoren of situaties (vermoeidheid, stress, ongezond voedingspatroon enz.) kan het lichaam minder goed vitaminen, mineralen en oligo-elementen opnemen. Een voedingssupplement kan dan uitkomst bieden. PiLeJe Laboratoires heeft een aantal micronutriënten geselecteerd die uiterst efficiënt door het lichaam worden opgenomen.

Dermobiane Sun

Dermobiane Sun Ideaal voor de tere huid

Visiobiane Comfort

Visiobiane Comfort

Visiobiane Protect

Visiobiane Protect Helpt het netvlies en de ooglens te beschermen

CELLULAIRE BESCHERMING

Met de jaren nemen onder invloed van genetische en omgevingsfactoren de fysiologische en psychologische functies af. Het afweersysteem kunnen we beschermen tegen vrije radicalen door inname van antioxidanten.

D3 Biane

D3 Biane Rijk aan vitamine D

Dermobiane Haar & Nagels

Dermobiane Haar & Nagels

Feminabiane UC Flash

Feminabiane UC Flash Voedingssupplement op basis van extracten van muizenoor, veenbes en kattensnor. Muizenoor draagt bij tot de goede werking van de urinewegen.

Feminabiane Urinair Comfort

Feminabiane Urinair Comfort Voedingssupplement op basis van extracten van veenbes en kaneel en met microbiotische stammen.