Producten


Gezondheid

Naar Bestellen

Vita-reform

Celzouten, volgens de klassieke receptuur, als door de lichaamscellen opneembare stoffen, kunnen door jong en oud gebruikt worden naast elke andere vorm van medicatie, zowel regulier als homeopathisch. Het gaat om zouten (verbinding van 2 of meer minerale stoffen), die wij normaal gesproken via onze voeding voldoende binnen zouden moeten krijgen.

VitaZout nr. 2 Calcium Phosphoricum

Celzout 2 volgens de klassieke receptuur, ambachtelijk bereid uit natuurlijke grondstoffen. Het celzout Calcium Phosphoricum is bedoeld voor beenderen en tanden en geeft kracht aan organen en zenuwen. Celzouten in deze klassieke vorm vullen tekorten aan en zorgen zodoende voor een gelijkmatige verdeling zodat de zouten beschikbaar zijn voor iedere cel in ons lichaam.

Schüssler Compositum Extra 13-27

Celzouten 13-27 volgens de klassieke receptuur, ambachtelijk bereid uit natuurlijke grondstoffen. De Compositum Extra celzouten bestaan uit de celzouten 13 t/m 27, de zogenaamde ontgiftende celzouten, in één tablet, in een verhouding zoals zij ook in onze natuurlijke voedingsmiddelen (groenten, fruit, granen et cetera) voorkomen. Het is vergelijkbaar met een multi-vitamine, echter goed opneembaar voor de cellen.

Schüssler Compositum Basis 1-12

Celzouten 1-12 volgens de klassieke receptuur, ambachtelijk bereid uit natuurlijke grondstoffen. Deze Compositum Basis celzouten bestaan uit de celzouten 1 t/m 12, de zogenaamde opbouwende celzouten, in één tablet, in een verhouding zoals zij ook in onze natuurlijke voedingsmiddelen (groenten, fruit, granen et cetera) voorkomen. Het is vergelijkbaar met een multi-vitamine, echter goed opneembaar voor de cellen.